Feb. 05, 2014

Denna natten har varit långt ifrån kul. Zoey blev nämligen med förkyld. Inte konstigt att hon blev smittad då vi sover så nära. Sist jag kolla på kl var den efter 12. Då äntligen ville Z sova. Men vi vakna om varandra till kl 6, då vi gick upp. Skönt hon sov så länge idag. Men hon är pigg nu iallafall och det verkar mest vara när hon ska sova, som hon tycker det är jobbigt. Hoppas det håller i sig och hon slipper känna av förkylningen allt för mycket. Dock är hon väldigt känslig och inte lika glad.

Vet inte om det var dumt att simma igår. För mår som en påse skit idag. Huvudet är tungt och värker liksom hela kroppen gör ont och är känslig. Hoppas febern håller sig borta bara. Vi måste må bra i helgen. Då vi har barnkalas på lördag och släkt/vänner på söndag för Pixie. Hon har ju längtat sen i sommras efter att fylla år! Bara barnen mår bra. En annan kan ju hålla masken. Men än är det flera dagar kvar.

Hoppas barnen är snälla idag;) så dagen flyter på tills Emil kommer hem. Dock så är det hans träningskväll, så jag lär lägga mig tidigt idag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0