storstan.

Efter en vecka med sjukdom så vakna barnen både feberfria och utan utslag för Pixies del. Nu kände vi alla, så vi kunde åka iväg som tänkt på fredag fm. Tågresan dit gick hur bra som helst! Barnen tog in allt nytt under dagen, så som tunnelbana, tvärbanan och tågresan. De somnade och vaknade alldeles för tidigt dagen därpå. Men ofta kan de bli så när det inte är som vanligt. Dagen rullade på ändå, något gnälligare än vanligt bara. Vi besökte affärer och barnen hittade lite som de ville ha. Vi åt mat och killarna gick hem något tidigare med barnen. Så kunde vi andra gå på skojakt. 
 
På lördag kvällen fick vi en välbehövlig barnfri stund. Vi gick ut och åt alla utan Emils föräldrar, som var snälla och passade tjejerna. God tappas bjöds det på. Vi avslutade med en drink innan vi rullade hem med fulla magar! Tack för kvällen. 
 
Söndagen tog vi det lugnt och barnen sov bättre. De passade på att bada i badkaret, eftersom vi inte har ett hemma. Sen tog vi det lugnt ned frost på tv. Fikabesök av lite släkt och Zoey sov nästan två timmar på fm. Hemresan gick bra, men var tråkigare tyckte barnen. De var trötta och inte på humör för att åka. Men det gick ändå bra. Mycke smidigare med tåg när man åker så långt. När de somnat vilket båda gjorde till 7. Så åkte jag och handlade inför veckan. 
 
Idag börjar jag inte fören 4. Och barnen får en timme på förskolan, innan Emil hämtar och Pixie avslutar dagen med sin dans. Vi ska göra crunch som Pixie tyckte var så god i helgen, knäckebröd och ta en promenad. Annars ska vi nog bara leka och pyssla med nytt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0