kaffe.

Här njuta det av första koppen kaffe. Det.är skönt att börja kl 10 nån gång ibland. Vi går ju upp tidigt, så vi hinner både umgås och ta det lugnt. 
 
Igår hade barnens förskola en utflykt med de äldre barnen. De åkte runt för att kolla vart de bor. Roligt tycker jag, då det blir lättare för barnen att förknippa allas hem med
med en bild. 
 
Emil tog pappaledig tors och fre denna vecka. Dagis har stängningsdag på fre. Barnen har gått ganska långa dagar denna vecka. Så de kan behöva en extra dag ledigt. Vår gamla granne har börjat som vikarie på dagiset. Vilket känns bra att de tagit in en äldre med som vikarie. Sen att man känner till henne sen innan känns extra bra. Det är ju sjukt egentligen hur värden är uppbyggt. Att barn ska spendera nästan mer tid på dagis med fröknar vissa veckor, än de gör hemma med de som älskar dem villkorslöst. Den där första tiden hemma, den är guldvärd. Att vara mammaledig har varit det bästa "jobbet". Men nu tar vi verkligen tillvara på våra lediga dagar och timmar innan/efter jobb och dagis. och nu har de slutat leka och då lägger jag ifrån mig mobilen och njuter av sista timmen innan vi går. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0