målade.

Idag så har vi haft två tjejer målade som påskkärringar. De skulle ha påskfest på dagis idag. Vi hade ett par timmar på morgonen innan vi började. Vi passade på att handla lite frukost och frukt, sånt som går åt fort. Nu innan en högtid då många satsar på mat, så kan man ju säga att halva stan är på en och samma gång och handlar. Full fart med andra ord. Så efter halv 10 vill man helst inte handla. Men så är det nog lite överallt just innan helgen. Vi hämtade ut vårt paket från bodystore. Ekologiska hår och hudvårdsprodukter är billigare där än i affär. Nu när hela familjen använder samma, så får jag beställa oftare. Klickade även hem lite andra mjölsorter. Majs och mandelmjöl är ju vanliga. Vill testa rismjöl och kokosnötsmjöl. Det sistnämnda är nog gott till bakverk, speciellt ihop med kokossocker. Tycker det är så kul att testa sig fram lite.
 
Ätit lite väl mycket gosaker under dagen. Men blir lätt så när man behöver lite extra energi. Full fart hela dagen, men då går jobbpass fort. 
 
Båda sov kl 8 ikväll, Emil är och tränar. Så jag har sett på min hemlighet på 3play. Gillar program i den stilen. Men man förvånas ibland över människors val. Fast ett väldigt intressant program! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0