fredag.

Denna vecka har gått fort. I onsdags åkte tjejerna och jag till Kalles ihop med deras farmor. Massa lek och bus där. De har väldigt god mat där som går hem till både stor och liten. Gillar att de har mycket närproducerat med. När tjejerna började bli trötta efter några timmar åkte vi alla hem. Zoey somnade och vi fikade lite. Blev inringd extra och åkte till jobbet och jobbade till kassa stängning. 
 
Igår efter jobbet och dagis var vi alla trötta. Vi slappade i soffan innan vi lagade middagen. När Emil kom hem åkte vi direkt på en husvisning. Huset är stort. 207kvadrat plus en källare på 73. Vi fick en bra känsla där. Kändes rätt att se barnen springa runt i rummen. Dock tror vi att många kände lika. För huset hade verkligen en speciell charm med mycket äldre golv mm bevarat. Vi får väl se nästa vecka hur det går. Vågar inte hoppas för mycket. Vi har en visning på ett mindre hus om två veckor om detta inte går vägen. Nu har vi kollat över 10 hus. Det är svårt att hitta rätt när många letar! 
 
Idag börjar jag inte fören 4. Så har i stort sätt hela dagen hemma med tjejerna. Vi ska till storebro en sväng och hälsa på min kusin med barn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0