härlig dag för alla.

Dessa dar som varit har vi hunnit med både en glass på ingebo hagar med barnen. De har så många fina djur där och allt är ekologiskt. Vi har fikat och badat i krön med min syster Sofia. Tagit cykeltur och gått en långpromenad med min vän ida o kollat hästarna runt borg. 
 
Igår fick k Pixie vara själv i storebro och sova över. Fick bilder på kvällen som visade vilken nöjd tjej vi hade. Hov fick va uppe jätte länge och hade ridit.
 
Zoey fick sova själv i horn som hon önskat. Även där fick vi se bilder på en nöjd tjej. Båda barnen behövde få vara lite ifrån varandra och få all fokus på sig själv. Vi utnyttjade dagen och kvällen till max. Vi hann både till tippen, packa det sista vi kan packa innan flytten, åt på både ingebo hagar, deras pizza är suverän! Och avslutade dagen med  thai mat. Vi har fyllt på vår energi en massa. Vilket behövdes inför kommande flytten och rutiner med jobb mm igen. Men nästa vecka känns lättare eftersom barnen är hemma med emil. Veckan efter lär kännas mer när de ska börja på dagis igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0