hemma lunk.

Nu har barnen verkligen kommit in i detta att bara va lediga. Det tog två veckor att varva ner helt. De ville iväg så fort vi vakna o göra nått innan. Nu leker de mer än gärna och har kommit på att leka ihop en hel del. Vilket de aldrig riktigt gjort innan. Jätte skönt och kul! Blir väl såhär lagom tills vi börjar med jobb och dagis igen, då blir de uppe i varv igen antar jag. De behövde 5 veckor hemma. 
 
Igår tömde vi ut Zoeys rum. Där har vi ställt in kartonger istället. Vi passade på att slänga två kassar trasiga leksaker. Sen har vi lite större leksaker som med ska till tippen. Men det tar vi på tors då barnen har önskat att få sova över själva hos varsin. Så zoey ska sova första gången själv hos farmor och Pixie ska sova hos mormor. Vi ska då passa på att rensa lite till då. 
 
Vi pausade packandet igår för em fika hos min farmor och farfar. Sen tog vi en promenad o matade fåren. Vi tog en lugn dag igår. Idag ska jag på massage på morgonen sen får vi se vad vi hittar på. Nu har nedräkningen till flytten börjat, snart får vi nycklarna till VÅRAT hus!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0