Veckan som varit.

I måndags var vi på alv med min syster lina och barnen  (även jag såklart) har toklängtat efter henne. Så de var sjukt laddade och även på att parken öppnat igen efter uppehållet. Sen var det dags gör kassakvällen. Pixies dans hade uppehåll pga höstlov. 
 
I tisdags gjorde vi en lugnare repris med Lina för då hade de ju hängt med henne dagen innan. Dock så är de så fästa vid henne så när hon skulle gå hem fick tårar torkas. Att man har en sån fin moster till barnen! Massa gott har köpts under veckan. 
 
I onsdags gick vi på alv med barnens farmor och faster Ellen. En mysig dag och barnen var nöjda efter häst och vagn och dans med karaktärerna. 
 
I torsdags var det dagis och jobb som gällde. zoey var sugen och sprang bara in och började leka direkt. Det gick ganska bra att lämna Pixie ändå. Tror hon var sugen på lek och var ju ett par dar sen hon träffade kompisarna. 
 
I fredags hade dagis maskerad och barnen kom lagom till lunch så de hann vara med och klä ut sig. Jag jobbade till kvällen så mötte ett gäng sovande stjärnor i soffan. 
 
Idag fick jag sova. Men vakna 7:30, länge efter att ha börjat vakna innan 5 igen...(vintertid igen.) vana sen snart 6år. Dock vakna barnen efter 4 idag och låg o vilade istället en stund. Ikväll fick vi knappt zoey att somna, tror hon var övertrött men halv 8 somna hon. Med tanke på att hon inte sovit middag. Så borde hon va trött. Hur eller hur hat vi haft en jätte bra dag. Blev gofrukost som de fixade. Sen alv häng med Emils föräldrar, morbror och fru. Sofia var förbi en stund på em. Sen tog vi en promenad och cykel för Pixies del. Tände ljus på kyrkogården och beställde hem pizza. Soffan har gällt ikväll och det är så skönt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0