Duktig tjej.

Vår Pixie har blivit en hejare på att cykla. Igår cyklade vi ner till matrialmännen.  Eller Emil gick dit så stannade jag och barnen i lekparken i närheten. Då kom en släkting till Emil ut och pratade med oss. 
 
Vi lagade mat. Barnen åt rester från dagen innan då vi grillade och vi lagade raggmunk till oss. Älskar verkligen raggmunk. Sen blev det lite hemma fix och Pixies rum färdigställdes. Emil hade match i Vimmerby. Så Pixie ville cykla dit. Och från oss till ceos är det en bra bit. Vi stannade till efter pausen. Barnen fick köpa korv vilket tillhör fotboll. Och glass såklart. Vi mötte Emils lillasyster och kompis där. När vi skulle gå hem ville Pixie cykla en annan väg. Så blev hela ytterring om stan hem. En trött Pixie när vi kom hem. Men stolt för hon orkat så långt. Och vi var med stolta. Hennes önskan om att cykla ut till nissen i sommar blir nog bra. Jag avslutade dagen med ett hitpass. 
 
Nu ska vi fixa här hemma på övervåningen och ta tag i tvätten. Sen kommer min syster Lina hit. Man hinner mycket när man jobbar em/kväll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0